Комунальний заклад освіти "Криворізький ліцей "Гранд" Дніпропетровської обласної ради

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Сторінка бібліотеки

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ В РАМКАХ АКЦІЇ "ДРУГЕ ЖИТТЯ СТАРИМ КНИЖКАМ ТА ЖУРНАЛАМ"

СПІЛЬНА РОБОТА З УЧНЯМИ 8 КЛАСУ "КВЕСТ "КРАСА НА ДОЛОНІ"

УРОК-ГРА ДО ДНЯ ЗДОРОВ'Я "ДІТИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!

ОФОРМЛЕННЯ КНИЖКОВОЇ ПОЛИЦІ "КНИГИ - ЮВІЛЯРИ"

БІБЛІОТЕЧНИЙ УРОК-БЕСІА "У КОРОЛІВСТВІ КНИЖОК"

ТЕМАТИЧНА ВИСТАВКА ДО ДНЯ КОЗАЦТВА "КОЗАЦЬКОМУ РОДУ - НЕМА ПЕРЕВОДУ"

КНИЖКОВА ВИСТАВКА "СУЧАСНІ УКРАЇНСЬКІ ПИСЬМЕННИКИ - ДІТЯМ"