Комунальний заклад освіти "Криворізький ліцей "Гранд" Дніпропетровської обласної ради

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Шановні батьки та учні!

У зв'язку з оголошенням карантину навчання не зупиняється. Працюємо дистанційно. Завдання для самостійного опрацювання навчального матеріалу для учнів 1-9 класів отримуються через створені віртуальні класи. Посилання розміщуються на шкільному сайті на сторінці "Дистанційне навчання".  Проведення  навчальних занять та консультацій за допомогою  дистанційних  технологій проводяться згідно навчальних планів та тижневого навантаження з кожного предмету.

Після закінчення карантину вчителі-предметники перевірять виконання завдань  та виставлять оцінки. Бажаємо успіхів у дистанційному навчанні!

Завдання для дистанційного навчання:

5 клас

(щоб приєднатися до курсу та переглянути завдання треба авторизувтися в почті gmail.com і в  правому верхному куті натиснути "+" і ввести код класу -   jaxifq2)

6 клас

(ЩОБ ПРИЄДНАТИСЯ ДО КУРСУ ТА ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАВДАННЯ ТРЕБА АВТОРИЗУВТИСЯ В ПОЧТІ GMAIL.COM І В  ПРАВОМУ ВЕРХНОМУ КУТІ НАТИСНУТИ "+" І ВВЕСТИ КОД КЛАСУ -   lwnrqjd)

7 клас

ЩОБ ПРИЄДНАТИСЯ ДО КУРСУ ТА ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАВДАННЯ ТРЕБА АВТОРИЗУВТИСЯ В ПОЧТІ GMAIL.COM І В  ПРАВОМУ ВЕРХНОМУ КУТІ НАТИСНУТИ "+" І ВВЕСТИ КОД КЛАСУ -   gyszjyx)

8 клас

ЩОБ ПРИЄДНАТИСЯ ДО КУРСУ ТА ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАВДАННЯ ТРЕБА АВТОРИЗУВТИСЯ В ПОЧТІ GMAIL.COM І В  ПРАВОМУ ВЕРХНОМУ КУТІ НАТИСНУТИ "+" І ВВЕСТИ КОД КЛАСУ - b5lhuvf )

9 клас

ЩОБ ПРИЄДНАТИСЯ ДО КУРСУ ТА ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАВДАННЯ ТРЕБА АВТОРИЗУВТИСЯ В ПОЧТІ GMAIL.COM І В  ПРАВОМУ ВЕРХНОМУ КУТІ НАТИСНУТИ "+" І ВВЕСТИ КОД КЛАСУ -   akixdzl)

1 КЛАСИ